「志摩観光ホテル」総料理長・樋口宏江(HIROE HIGUCHI)
1971年、三重県四日市生まれ。1991年に「志摩観光ホテル」に入社後、2008年「志摩観光ホテル ザ ベイスイート」の開業とともにレストラン「ラ・メール」シェフに、そして2014年に「志摩観光ホテル」総料理長に就任。2017年、農林水産省料理人顕彰制度「料理マスターズ」のブロンズ賞を受賞
PHOTOGRAPH BY KAN KANBAYASHI
T, The New York Times Style Magazine, and the T logo are trademarks of The New York Times Co., NY, USA, and are used under license by The Asahi Shimbun, Japan.
Content reproduced from T, The New York Times Style Magazine, copyright 2016 The New York Times Co. and/or its contributors, all rights reserved.
The views and opinions expressed within T JAPAN The New York Times Style Magazine are not necessarily those of The New York Times Company or those of its contributors.
※本誌掲載の記事、写真等の無断複写、複製、転載を禁じます。
※掲載商品の価格は、特に記載がないかぎり、本体価格(税抜き)で表示しています。掲載価格には、消費税が含まれておりませんのでご注意ください。
This article is a sponsored article by
''.